name="description" content="CraiovaNews - Lastest News, Breaking News, News, Photos, Videos" name="robots" content="nofollow">

Tunurile pe suporteri


Adrian Mititelu lasă echipa la Severin sezonul viitor şi îi pune la colţ pe fanii cu care dialoghează pe propriul blog, considerând că ultraşii alb-albaştri merită cel mult o echipă precum Gaz Metan CFR Craiova.

Finanţatorul Ştiinţei, Adrian Mititelu, a anunţat că nici nu se gândeşte să readucă Universitatea în Bănie, deşi pentru sezonul viitor a apelat la trei nume mari, Lung, Geolgău şi Ţicleanu, care au scris istorie pe fostul „Central". „Oraşul Craiova nu merită să găzduiască meciuri în Liga I! Nu aţi ştiut să susţineţi echipa la greu. Nu i-aţi apreciat în vreun fel pe jucători. Aţi fost lângă echipă numai la bine. Nu aţi reacţionat în nici un fel la umilinţa la care ne-au supus Solomon şi gaşca lui. Aşa sunt oamenii, apreciază un lucru numai atunci când nu-l mai au!", le-a reproşat Mititelu fanilor alb-albaştri pe blogul său. Acesta a punctat încă o dată faptul că, fiind „o proprietate" a sa, poate face ce doreşte cu Universitatea. „Numele echipei aparţine societăţii în care îşi desfăşoară clubul activitatea! Este un drept! O proprietate! Noi am investit averea noastră în această societate. Noi suntem cei care suferim primii atunci când lucrurile nu merg! Este un adevăr! Trebuie să învăţaţi să acceptaţi această situaţie! Faptul că se numeşte FC Universitatea Craiova nu înseamnă că trebuie neapărat ca meciurile să le desfăşurăm în Craiova", a punctat patronul Universităţii. Acesta a refuzat „ofertele" unor suporteri, care i-au cerut să deschidă un cont pentru a ajuta clubul cu bani.


Sursa

0 Response to "Tunurile pe suporteri"

Post a Comment

Histats statistic

Powered by Blogger