name="description" content="CraiovaNews - Lastest News, Breaking News, News, Photos, Videos" name="robots" content="nofollow">

Vibe FM si Radio 21 transmit LIVE Liberty Parade 2010!


250.000 wati sunet, 300.000 wati lumina, o scena inalta de 17 m inconjurata de 165 mp de ecrane luminoase, cei mai buni DJ din Romania, headerii stelari Above&Beyond, o explozie de energie, muzica si culoare. Asta ii asteapta maine, 24 iulie, pe toti cei care au pornit spre Liberty Parade, cel mai mare eveniment dance anului.

Pentru cei care nu pot ajunge anul acesta la Liberty Parade, Vibe FM realizeaza in premiera in Romania o transmisiune live din miscare.
Astfel, incepand cu ora 16.00 DJ Andi si Liviu Hodor, realizatorii Request 629 vor aduce atmosfera din caravana Liberty Parade la tine in difuzoare. Incepand cu ora 19.30 afli chiar de la tine de acasa tot ce misca pe scena aflata la Liberty Parade Arena, pe plaja dintre Venus si Saturn si te bucuri de cele mai bune set-uri ale DJ-ilor tai preferati.

Incepand cu ora 21.00, set-urile DJ-ilor de la Liberty Parade vor fi transmise LIVE si de Radio 21. Asculta-i pe DJ Andi, Liviu Hodor si DJ Optick cum culeg emotiile colegilor lor de scena dinainte si dupa ce dau tot ce au mai buni din ei pentru cei peste 60.000 de oameni asteptati la Liberty Parade! Free your mind sambata, 24 iulie, la Liberty Parade!

0 Response to "Vibe FM si Radio 21 transmit LIVE Liberty Parade 2010!"

Post a Comment

Histats statistic

Powered by Blogger